Warm Up Booties

Balett
Tog äntligen bilder på de här fina bootsen idag (och toppen). Jag har haft dem ett tag men jag vill inte börja använda dem innan showen. Min plan är att ha på mig dem på teatern under hela tiden vi är bakom scenen. Jag älskar dem så mycket! Benvärmarna sitter faktiskt fast på bootsen så de håller sig på plats och vämer mer än bara fötterna. Helt perfekta! De kostar £22,49 och ni hittar dem här.

Finally took some pictures of these booties today (and the top). I’ve had them for a while now but I don’t want to use them before the show. My plan is to have them on at the theater during the entire time we’re backstage. I am so in love with them! The leg warmers are actually sewn on the booties so they stay in place and warm more than just the feet. Simply perfect! They cost £22,49 and you can find them here.

2 thoughts on “Warm Up Booties

Leave a Reply

Your email address will not be published.