Warm up / Stretching Video


Här är en video på några uppvärmningsövningar som jag försöker göra innan lektionerna och några stretchingövningar som jag normalt gör innan eller under balettlektionerna. Det är dubbla hastigheten på videon och den är inte så lång men jag hoppas ni får några idéer av det. Om jag ska vara ärlig så brukar jag inte värma upp innan lektionera, jag använder pliékombinationerna till att värma upp.

Here’s a video on some warm up exercises I try to before class and a little of the stretching exercises I normally do before or during class. It’s double the speed and not very long but I hope you get some ideas of what I sometimes do. To be honest I don’t really warm up before class, I use the plié combination to warm up.

3 thoughts on “Warm up / Stretching Video

    1. Den är väldigt bekväm också! Den har fodrad byst och eftersom den är i bomull så är den inte genomskinlig. Jag hade inget under den på videon eller bilderna i den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.