2 of 4 – Done

Vårshow
Andra showen gick bra! Något bättre än igår på vissa delar men jag fick en blackout i en sekund i första dansen. Min mamma var snäll och tog den här bilden på mig i början av Marionettedockdansen. Två föreställningar kvar, båda är imorgon vilket betyder att jag har en fullspäckad dag framför mig.

The second show went well! Slightly better than yesterday in some parts but I aslo got a blackout for a second in the first number. My mom was so kind and snapped this picture of me in the beginning of our Marionette doll dance. Two more performances to go, both of them are tomorrow, which means that I have a busy day ahead of me.

2 thoughts on “2 of 4 – Done

  1. Alltså så fin!! Du ser professionell ut och du är alltid en faktor till att jag känner mig motiverad till att dansa balett 🙂

    1. Åh, tack så mycket <3 Och du är alltid så snäll och omtänksam i dina fina kommentarer <3 Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published.