9 Days

Balett
Jag måste bara kämpa på i nio dagar till innan den här kursen på universitetet är klar. Det verkar som att sommaren har anlänt med värme och solsken. Det hjälper att ge motivationen ett sista ryck. Av de totalt nio dagarna är det endast fem som jag kommer spendera på universitetet – de andra dagarna är helgdagar eller icke schemalagda.

Hur är det för er, skulle vilja vet vad ni gör? Studerar eller jobbar ni?

I only have nine more days until this course at the university is done. It appears that the summer has arrived with warm weather and sunshine. That certainly helps to push that last bit of motivation. Out of those nine days in total, I only have five that I actually have to be at the university – the other days are free or non scheduled.

How about you, I would love to know what you do? Do you study or work?

Leave a Reply

Your email address will not be published.