Anything for the Art

Balett
Ja, jag gör nästan vad som helst för konsten. Jag går till och med ut i det här iskalla vattnet för att ta en arabesquebild. Det var mellan 8-10°C i vattnet och jag sjönk ner i sanden när jag försökte balansera (det var mer som lera) – men visst var det värt det? Det är så kul, det ser ut som jag gör en enkel tendu när man tittar på skuggan. Jag är så nöjd med den här bilden.

Yes, I’ll almost do anything for the art. I will even go into this freezing cold water to get an arabesque picture. It was between 8-10°C in the water and I kept sinking down in the sand when I tried to balance (it was more like mud) – but wasn’t it worth it? It’s so funny because it looks like I’m doing a simple tendu by looking at the shadow. I’m so happy with the picture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.