Back in the Studio

Balett
Jag har verkligen världens bästa lärare. Min tisdagslärare kom och öppnade danssalen till oss och lät oss öva koreografierna idag. Kursen slutade för två veckor sedan men hon har kommit och tränat och stöttat oss gratis. Jag ska faktiskt tillbaka till dansskolan imorgon för att öva på den andra koreografin som jag har med min andra lärare. Mina muskler kommer inte att vara glada men mitt hjärta och själ kommer i garanterat att bli det!

I really have the best ballet teachers in the world. My Tuesday teacher opened the studio for us and let us practice the choreographies today. Class ended two weeks ago but she’s been teaching and supporting us for free. I’m actually going back tomorrow to practice the other choreography with my other teacher. My muscles will not be happy but my heart and soul sure will be!

Leave a Reply

Your email address will not be published.