Balance Practice


Jag övade min balans imorse. Tycker det är extra utmanande att göra det i teknikskorna på grund av sulan. Men det är även av den anledningen som jag faktiskt har skorna på mig. Jag vill kunna balansera bra i mina skor. Jag kunde knappt få upp foten i passé när jag började den här terminen, ännu mindre hålla den där, så det här är ett enormt framsteg för mig. Det är långt från perfekt men jag är nöjd över min förbättring så här långt. Övning ger verkligen färdighet.

I practiced my balance this morning. I find it extra challenging to balance in ballet shoes due to the sole. But that’s also why I practice with the shoes on me. I want to be able to balance good in my shoes. I could hardly bring my foot up to passé when I began this term so this is a huge progress for me. It’s far from perfect but I’m really proud of my progress so far. Practice really makes progress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.