CAPEZIO Dance Bra

Capezio
Capezio
Jag köpte den här BH:n till showen i vår lokala dansbutik. Det är som en mjuk BH med genomskinliga gummiband som man kna flytta på. Eftersom den är så bekväm och så bra gjord så kommer jag använda den under vissa tippar och klänningar i sommar också. Den kostar 250 kr i vår dansbutik men jag såg att den fanns på Capezio Europe’s onlineshop för £22 också – Ni hittar den här.

I bought this dance bra for the show at our local dance shop. It’s like a soft bra with seethrough elastic ribbons that you can move. Since it’s so comfortable and so well made I’m going to wear it to some tops and dresses this summer too. It cost 250 sek in our store but I saw that it’s avaliable at Capezio Europe’s online shop for £22 – Click here to get to it.

Capezio
Capezio
Capezio
Capezio
Capezio

2 thoughts on “CAPEZIO Dance Bra

  1. Hej! Fint köp!
    Du har tidigare skrivit att du pådrog dig en skada på insidan av låret som gjorde att du hade svårt att gå ner i spagat på den ena sidan, så jag undrar om det var en fibersprängning? Jag har själv för 2 månader sen fått en sådan skada precis där, och har inte riktigt kunnat fullständigt rehabliterat mig sedan dess. Varje balettlektion så känns det som att jag sträcker mig igen och gör det värre. Jag undrar vad du gjorde för att påskynda läkningen, om det var några speciella stretcher du gjorde eller liknande? 🙂

    1. Jag tror att det var en liten sträckning men jag vet inte eftersom jag inte uppsökte vård för det. Det jag gjorde för att “läka” den var att jag helt enkelt inte stretchade den alls under ca 2-3 månaders tid. Min flexibilitet på högra benet var som bortblåst när jag sedan sakta började stretcha höger ben igen men det tog inte lika lång tid innan jag kom ner dit jag var innan (1-2 månader istället för ett år). Så svaret på din fråga är att jag väntade tills det kändes bra i benet och började sedan väldigt försiktigt att stretcha ut musklerna igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *