So Tired

Stretch
Jag är så extremt trött, jag vet inte varför men det känns som jag skulle kunna sova hela dagen. Jag känner mig riktigt dålig också, den här suddiga synen börjar verkligen irritera mig nu och min skumma huvudvärk blir bara värre. Jag hoppas jag blir lite bättre innan kvällens show. Jag hoppas bara att jag kan framföra dansen okej.

I’m so extremely tired. I don’t know why, it feels like I could sleep all day long. I still feel really bad too, this blurred vision is really annoying and my weird head ache is getting worse. I really hope I get a little better before tonight’s show. I just hope I manage do perform the dance okay.

3 thoughts on “So Tired

  1. I can fell what you’re talking about. I’m very far from your country, but I explain my similar symptoms with the weird weather. (I’m in Hungary, and last week was like winter, I was wearing knitted sweaters and boots, and now there is almost 30°C.)

  2. Kom ihåg att man också ska vara snäll mot sig själv och sin kropp – det är ok att inte vara med på föreställningen när man har det dåligt!

  3. Merde for today! I feel you, I’ve had so much to do in past 6 months that I’m totally exhausted. Drink lots of water as dehydration can cause headaches especially if the weather is warm. Hope you feel better soon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.