Last Night’s Performance

Show
Show
Show
Gårdagens föreställning gick inte så bra. Jag mådde riktigt dåligt under repetitionen som var två timmar innan föreställningen men jag ville ändå göra den för Julija (min lärare). Min balans var som bortblåst och jag tappade fokus många gånger under mitt framträdande. Gjorde fel steg, var inte alls i takt med musiken och lyckades inte nå ut till publiken. Men jag ramlade i alla fall inte och fick inte någon blackout så jag är ändå glad att jag gjorde det. Förhoppningsvis var det någon som filmade, jag lägger upp ett klipp på min del om jag får tag i någon.

Last night’s performance didn’t go very well. I felt really bad during the rehearsal that was two hours before the show but I wanted to do it for Julija (my teacher). My balance was completely lost and I lost focus so many times during my performance. Did the wrong steps, wasn’t on the music and didn’t connect with the audience. But I didn’t fall or blacked out completely so I’m happy that I went through with it. Hopefully someone filmed my part, I’ll post it if I get my hands on it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.