Motivation Monday: Middle split

Split
Den översta bilden togs i slutet på förra året (29 december 2015) och den understa bilden togs förra lördagen (23 april 2016). Det är alltså ca fyra månader mellan dem. Jag har inte sett någon visuell förbättring i min split under de här månaderna. Stretchen känns dock mycket bättre och jag känner mig mycket mer bekväm i den men jag har inte kommit närmare golvet. Jag gissar på att det här är anledningen. Jag har lyckats få benen längre bak under de här månaderna och det kan vara anledningen till att jag inte kommer längre i min split. Så även om ni inte kan se någon förbättring behöver inte det betyda att den inte finns där.

Top picture was taken in the end of last year (December 29th 2015) and the bottom picture was taken last Saturday (April 23rd 2016). So it’s about four months between them. I haven’t felt any visiable improvement in my middle split during these months. The stretch feels much better and I’m so much more comfotable in it but I haven’t gotten closer to the floor. I’m guessing this is why. I’ve managed to get my legs further back during there months and that could be the reason why I’m not closer to my middle split. So even if you can’t see any progress doesn’t it mean that it’s not there.

Leave a Reply

Your email address will not be published.