On Pointe

Balett
Ibland flödar inspirationen som aldrig förr och ibland blir det helt svart i huvudet. Sekunden jag ställde mig i det här vedskjulet var det som inspirationen haglade på mig. Det var dock svårt att posa i skjulet, det var myror som bet mig överallt, plankorna var ojämna och reglarna gav inte mer stöd än för balansen. Men jag är supernöjd med bilderna!

Sometimes the inspiration flows like never before and sometimes it just black in my mind. The second I stood in this woodshed the inspiration just hit me like a train. It was really hard to pose in the shed though, there were ants all over the place, the boards were uneven and the railings didn’t give more support than for the balance. But I’m super happy with my pictures!

Leave a Reply

Your email address will not be published.