Review – CAPEZIO Dance Bra with Bratek

CAPEZIO
Jag har nu använt den här BH:n under några lektioner (och till och med ett par gånger privat) och känner mig redo för recensionen.

Banden är i bra kvalitet av plast och stannar i det läge du ställer in dem på. De är något matta och är därför lätta att justera. De är även ganska elastiska så man kan röra sig utan problem.

Många av er har frågat hur bra den stöttat bysten och jag måste vara ärlig med att säga att jag inte riktigt kan svara på det. Jag har inte en stor byst så jag kan inte föreställa mig hur det är. Allt jag kan säga är att den ger stöd för mig, jag kan hoppa utan att ens tänka på min byst. BH:n är formad och har vaddering så jag kan tänka mig att den kan ge ett bra stöd för kvinnor med större byst (beror självklart på hur stor byst).

En sak jag har märkt är att det breda bandet i ryggen är fäst på ett lite lustigt sätt. Det är som om det är upp och ner och det kan göra att bandet åker ur sin ögla. Det har endast hänt när jag ska sätta på mig BH:n men det kan vara bra att tänka på och se till att kroken verkligen är igenom öglan:

I’ve worn this dance bra for a few classes now (and even at a few occations in my private life) and I feel ready to write my review on it.

The ribbons are in a good quality plastic and stay in place. They’re slightly matte and therefore they’r easy to adjust. They’re also quite elastic so you can move in it.

I know many of you have asked how good it supports the bust and I have to be honset and say that I can’t answer that. I don’t have a large bust so I can’t really imagine how it is. All I can say is that it supports me, I can jump without even thinking about my bust. The bra is shaped and has padding so I can imgaine that it could give a good support (depending on your size of course).

One thing that I’ve noticed is that the wide strap in the back is attached a little strange. It’s like it’s upside down and this can cause the stap to escape from its pocket. It only happens when you put the bra on though so you need to make sure that the hook is all the way through the loop at the sides:

Capezio
Jag hade velat knäppa den från andra hållet, nerifrån och upp.

Överlag är jag mycket nöjd med (dans) BH:n! Ni hittar den här.

I would have preferred it to be attached the other way, to close it from the bottom up.

Overall I’m very happy whith this (dance) bra! You can find it here.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.