Sleepy Sunday

Balett
Hur bunheads sover – skämt åsido. Är fortfarande helt slut, sov inte speciellt bra i natt heller men det var bättre än natten innan. Känner mig dock fylld av energi rent mentalt, vilket känns konstigt. Jag har bara 10 dagar kvar av den här kursen och jag längtar verkligen efter lite ledigt! Måste bara hålla ut några dagar till. Ser fram emot nästa helg, när jag ska dansa på scen än en gång, för Julijas dansskola ♥

How bunheads sleep – just kidding. I’m still exhausted from this week, didn’t sleep to well last night either but it was more than the night before. Feeling energized in my mind though, which is such a weird feeling. I only have 10 days left on this course and I can’t wait to have some time off! I just have to push myself a few more days. Looking forward to next weekend, when I’ll perform once again, for Julija’s dance school ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.