Straddle and Middle Split?

Stretch Split Straddle
Jag har funderat på de här stretcherna ett tag nu och kommit fram till att jag benämer dem fel. Logiskt sett så innebär straddle att man särar på benen åt sidorna med knäna riktade mot taket, som om man sitter på en häst eller något, och spliten är när man vinklar insidan av knäna mot golvet (om man kan det vill säga, jag försöker att inte belasta insidan av knäna). Den nedre bilden visar hur mycket jag kan rulla över utan att lägga tryck på insidan av mina knän. Så, från och med nu kommer jag benämna mina bilder efter det här.

I’ve thought about these stretches for a while and I’m sure that I’ve said them in the wrong way. Logically straddle would mean that you spread your legs to the side with the knees up, like you sitt on a horse or something, and the middle split is with the inside of the knees facing the floor (if you can that is, I try not to due to my knees). The lower picture is the amount I can roll over without feeling the strain in my knees. So, from now on I will name my pictures after this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.