Summer Intensive in Stockholm!

Balett
Jag har bokat en sommarintensivkurs i Stockholm! Det är en väldigt grundläggande kurs för nybörjare men det gör mig ingenting, det viktiga är att jag får vara i en balettsal och hålla igång baletten under sommaren. Om jag inte går på något måste jag vänta ända till september och det är ALLDELES för mång tid för mig. Dessutom är balett aldrig lätt. Även om övningarna är “simpla” kan man alltid jobba på tekniken och förbättra den. Jag tror det kommer bli bra för mig. Kursen hålls på Balettakademien under 27 juni till 8 juli (länk här), hoppas bara att jag hinner bli “frisk” innan det. Hoppas även att det finns plats och tid att stanna kvar efter lektionen till att fotografera och kanske filma. Vi får se. Hojta gärna till om ni också ska gå den kursen!

I’ve booked a summer intensive course in Stocholm! It’s a very basic course for absolute beginners but I don’t mind, the important thing is that I can be in a ballet studio and keep the ballet going during the summer. If I don’t attend this class I have to wait until September and that is WAY too long for me. Besides, ballet is never easy. Even if the exercises are “simple” you can always work on your techinique and improving it. I think it’ll be good for me. The course is held at Balettakademien (the ballet acadamy) during the 27th of June to 8th of July, I hope I’ll be back to normal by then. Hopefully there’ll be room and time to stay behind to take some pictures and maybe record a little. We’ll see.

Leave a Reply

Your email address will not be published.