Support

Balett
Stöd är grunden när det gäller balettvänner. Det gäller alla typer av vänner men jag tycker det är av särskild vikt inom baletten. Jag njöt verkligen av att ta de här bilderna med Angelica. Vi jobbade som ett lag och bilderna blev underbara tack vare det. Jag gillar att arbeta med både symmerti och olika nivåer. Det är även av den anledningen jag älskar den här bilden.

Support is the foundation when it comes to ballet friends. It applies to all kinds of friends but I think it’s more important in the ballet world. I enjoyed taking these pictures with Angelica so much. We really worked as a team and the pictures turned out great because of that. I like to work with both symmerty and diffrent levels. That’s why I adore this picture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.