This Year’s Stage Wear

Balettkläder
Det här är vad jag kommer att ha på mig på det här årets vårshow. Som jag har berättat tidigare så har jag totalt fyra nummer men jag kommer endast dansa två av dem på två av de fyra föreställningarna – torsdag och första föreställningen på lördag. Jag kommer ha de färgade dräkterna under varje föreställning. Genrepet är imorgon, jag börjar redan bli nervös!

This is what I’ll be wearing during this year’s show. As I’ve said before I have four numbers in total but I only dance two of them during two of the performances – Thursday and the first performance on Saturday. I’m going to wear the colored leotards during all four performances. The dress rehearsal is tomorrow, I’m already starting to get nervous!

Leave a Reply

Your email address will not be published.