24 days

Balett
Det är hela 24 dagar kvar till intensivkursen startar och jag börjar redan känna av abstinensen av att inte dansa balett. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska se om jag kan öva lite hemma men det är så svårt när jag varken har plats eller rätt typ av golv eller något som jag kan använda som räcke. Vi har inte ens några normala stolar som jag kan använda som räcke, våra är mycket lägre i ryggen! Har försökt hitta några barreklasser (träningspass som är balettinspirerande) men det finns inga i Örebro. Vi får se vad jag hittar på…

It’s 24 days until the summer intensive course starts and I’m already feeling the abstinence of not having ballet classes. I don’t really know what to do. I’ll see if I can practice a little at home but it’s so hard when I don’t have the room or the proper floor or some kind of barre. We don’t even have normal chairs to hold on to! I’ve tried to look after barre classes (ballet inspired workouts) but there aren’t any in Örebro. We’ll see what I’ll do…

4 thoughts on “24 days

    1. I try to eat healthy and avoid sweets and soft drinks. I drink at least 2 liters of water every day and eat regularly (between 3-5 times a day) and try not to snack to much.

  1. Try floor barre and pilates. There are lots of videos in youtube (blogilates-channel is my fave for pilates) and all you need is yoga mat size space for it.

  2. är i precis i samma situation,är dessutom lång ,men använder dötrhandtag,förutsättningar är att dörren går att låsa,men även ett skaft från en skurkäpp funkar,framförallt vill jag ju inte tappa styrka,kan bara korta stunder stå på mina tåspetsskor utanför räcket,så därför vill jag stärka bättre

Leave a Reply

Your email address will not be published.