Cleaning Day

Spagat
Jag spenderade hela dagen med att städa, tvätta och byta sofföverdragen. Älskar att de går att byta – det är som att ha flera soffor i en! Vi har svarta och beige sofföverdrag. Längtar alltid efter den här dagen, när jag går igenom hela lägenheten och städar den grundligt. Hade inte tillräckligt med energi till allt så jag får fortsätta imorgon.

I spent the whole day cleaning, washing and changing the sofa covers. I love that the covers are washable – it’s like having several couches in one! We have a beige and a black one. I love this day, when I go through the entire apartment and clean it thoroughly. I didn’t have the energy to do it all today though so I’ll continue tomorrow.

Brygga
Jag kunde inte motstå att göra en brygga i de nytvättade lakanen. Bryggan börjar faktiskt kännas ganska bekväm, men troligtvis är det bara om jag är på ett mjukt underlag (som i sängen eller på gräs). Ska försöka mig på bryggan i balettsalen i sommar så får vi se hur det känns.

I couldn’t resist to do a backbend in the freshly washed sheets. The backbend is actually starting to feel pretty comfortable now, but mostly when I’m on a soft surface (like the bed or on grass). I’ll try the backbend in the ballet studio this summer to see how it feels.

Leave a Reply

Your email address will not be published.