Exam Tomorrow

Balett
Jag kan inte påstå att jag känner mig redo men förhoppningsvis gör jag det efter idag. Jag hoppas att jag kan plugga i minst sex timmar idag men vi får se hur mycket jag lyckas läsa. Kämpade så mycket med läsningen igår, det är inte lätt att läsa med en suddig syn på ena ögat (det gör att allt blir suddigt). Vill bara ha morgondagens tenta överstökad så jag kan vila och slappna av.

I can’t say that I feel ready but hopefully I will after today. I hope to be able to study for at least six hours today but we’ll see how much I’ll manage to read. I struggled so hard with the reading yesterday, it’s not easy with a blurry vision on one of the eyes (makes the whole vision blurry). I just want tomorrow’s exam to be over with so I can relax and rest.

2 thoughts on “Exam Tomorrow

  1. Är det bara suddigt som är en av symptomen? Ibland kan man få torra ögon när man anstränger sig för mycket vilket kan behandlas med ögondroppar.

    1. Det är suddighet, svårt att fokusera blicken (både på nära och långt håll), illamående, yrsel, ilande huvudvärk, ibland känns det som jag ska svimma när som helst och orkeslöshet. Börjar bli något bättre, nu får jag illamåendet och yrseln i attacker. Är allergisk så mina ögon rinner hela tiden, ögondropparna skulle bara rinna ut 😛 Tack för tipset i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published.