Feet Shoot

Balett

Hur konstigt det än må låta för en ickedansare älskar jag att fotografera mina fötter, speciellt nu när de faktiskt börjar se ut som en dansares fötter. I mitt fall är det dock mestadels på grund av åldrande och inte av hårt arbete. Men jag har arbetat hårt också.

Jag försöker för närvarande att lära mig mer om fotografering och att redigera bilder, ser ni det genom att titta på bilden? Jag hoppas att jag kan ta många bilder under mina två veckor i Stockholm, håll tummarna för att jag kan vara i balettsalen både innan och efter lektionen.

As weird as it may sound to a non bunhead I love to shoot pictures of my feet, especially now when they’re actually starting to look like a ballerinas feet. In my case it’s due to the aging though and not the hard work behind it. Although I have worked hard as well.

I’m currently trying to learn more about photographing and editing pictures, can you tell by this picture? I’m hoping to be able to shoot a lot during my two weeks in Stockholm, keep your fingers crossed that I can be in the ballet studio both before and after class.

Leave a Reply

Your email address will not be published.