First Ballet Class of the Summer Intensive

Balettakademien

Balettakademien

Balett Spagat

Jag hade min första lektion på intensivkursen idag och jag måste säga att jag är väldigt nöjd än så långe. Vi arbetade med saker jag inte har gjort tidigare så jag kände mig nästan som en nybörjare själv! Mycket i sjätte position och mycket fokus på utåtvridning och armar. Kursen kommer att ge mig så mycket mer än jag kunde tänka mig. Hade planer på att fotografera lite efter lektionerna men det visade sig att de stänger dansskolan en kvart efter vi slutar så det kommer inte finnas så mycket tid för det. Men jag har 9 gånger till på mig så vi får se om jag lyckas fota något i alla fall.

I’ve had my first class on the summer intensive and I have to say that I’m very pleased so far. We worked on things I haven’t done before so I almost felt like a beginner myself! A lot in sixth position and a lot of focus on the turnout and arms. This course is going to give me so much more than I could imagine. I had plans to stay behind after class but it turns out that they close the school 15 minutes after we’ve ended so there won’t be that much time to shoot. We’ll see if I manage to get something anyway, I still have 9 more times on me.

Leave a Reply

Your email address will not be published.