I did it!

Balett

Jag klarade tentan! Det innebär att min allra sista tenta är skriven! Jag klarade det! När jag började utbildningen hade jag ett enormt mål och det var att klara alla tentor. Jag är mycket stolt över att berätta att jag nådde det målet. Jag har inte fått underkänt på en enda tenta. Jag har inte heller lämnat in en blank tenta – jag har gett mitt allt på varenda en – och jag har klarat dem alla. Kan fortfarande inte förstå det. Är så glad just nu, kan inte ens beskriva det. Allt mitt hårda arbete har lönat sig och det känns obeskrivligt bra.

Jag har bara mitt examensarbete kvar innan jag tar examen. Jag kunde inte vara mer redo.

I passed the exam! This means that it was my very last exam! I did it! When I started this education I had one huge goal and that was to pass all exams. I’m very proud to say that I reached that goal. During all of my exams I haven’t failed one. I haven’t handed in a blank one either – I gave it my all in every single written exam – and I’ve passed all of them. I still can’t believe it. I’m so happy right now, I can’t even begin to describe it. All of my hard work has paid off and it feels unbelievable good.

I only have my thesis left before I graduate. I couldn’t feel more ready.

Leave a Reply

Your email address will not be published.