Midsummer’s Eve

Spagat

Mat

Bilder från förra årets midsommarafton. Jag spenderar den hemma i år med min sambo och lilla Ella. Jag har förberett två olika sillar och ska koka potatis samt ägg, steka lite prinskorv och lägga upp lite kallrökt lax. Har även gjort en jordgubbskaka till efterrätt.

Men innan det är dags för lunch ska jag bege mig ut och försöka hitta lite fler blommor till min krans. Har planer på att ta några bilder till er idag, vi får hoppas att de blir bra.

Pictures from last Midsummer’s Eve. I’m spending it at home this year with my spouse and little Ella. I’ve prepared two types of marinated herrings and going to boil some potatoes and eggs, fry somes sausages and plate some smoked salmon. I’ve made a strawberry cake for dessert as well.

But before it’s time for lunch I’m going to go out and try to find some more flowers for my wreath. My plan is to take some pictures for you today, hope they’ll turn out good.

Leave a Reply

Your email address will not be published.