Milkshake Monday

ProPud Milkshake

Behöver det här för att pigga upp mig idag. Känner mig väldigt låg, trots att det är måndag och endast en vecka kvar till sommarkursen samt fyra veckor kvar tills jag åker till världens sötaste vän. Jag antar att jag låter negativa kommentarer påverka mig. Ibland undrar jag om det är värt det, även om jag älskar att blogga och Instagramma. Man behöver få med ett hårt skal med så många följare. Men jag kommer inte låta dem besegra mig, jag får så mycket positivt med det också. Ibland behöver jag bara andas ut och släppa ut all negativitet.

Jag har kommit en långt och jag har åstadkommit mer än jag någonsin trodde var möjligt. Jag är stolt över mig själv och jag måste erkänna det.

Need this to brighten me up today. I feel very low, even if it’s Monday and only one week left until the summer course and four weeks left until I go to the world’s sweetest friend. I guess I let negative comments get to me. Sometimes I wonder if it’s worth it, even though I love blogging and Instagraming. You really need a thick skinn to go with that number of followers. But I’m not going to let them defeat me, I get so much positivity from it too. Sometimes I just need to breathe and let all the negativity out.

I’ve come a long way and I’ve mangaged more than I ever though was possible. I’m proud of myself and I need to acknowledge that.

2 thoughts on “Milkshake Monday

  1. Unfortunately some people feel the need to make others feel bad. Don´t know if it’s out of jealousy, pettiness or just being mean, but you definitely don´t deserve any of that! I love reading your blog, it is like a little piece of sunshine and I think your progress in ballet is amazing. So don´t give up. Hugs and strengthening thoughts <3

    "Dance for yourself. If someone else understands, good. If not, it doesn´t matter. Do exactly what interests you and do it until you stop being interested in it."
    Louis Horst.

  2. Hej Emelie! Du har en alledeles fantastisk blogg. Kan inte förstå att någon kunde säga annat. Låt ingen trycka ner dig! Ser upp till dig massor!

    Kram/Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published.