Perfect Match!

Balett
Ni känner ju mig, vill ju alltid att allt ska matcha perfekt. Det störde mig att jag inte hade någon dräkt som passade min underbara handstickade jumpsuit från My Cotton Candy så jag lade beställningen på den här för ett tag sedan. Det är verkligen den perfekta kombinationen! Jag älskar lavendel i alla färger och den här är inget undantag. Ni hittar dräkten här för £24.

You know me, always wanting to match everything together perfectly. It really bothered me that I didn’t have a leotard to go with my wonderful knitted jumpsuit from My Cotton Candy so I deceided to order a lavender one a while ago. It’s certainly a perfect match! I love lavender in all shades and this isn’t an acception. You can find the leotard here for £24.

Balett

2 thoughts on “Perfect Match!

  1. Du är ju för gullig med alla dina inköp ? förresten, var det inte tal om en ny baletträff nu i sommar någon gång? På det skulle jag som du vet gärna komma, jobbar dock hela sommaren men jag är ju ledig vissa dagar och så 🙂

    1. Det tycker jag verkligen att vi ska försöka få ihop! Jag åker upp till Stockholm kring midsommar och är där i två veckor, vad tror du om att komma upp då?

Leave a Reply

Your email address will not be published.