Quick Stretching

Straddle
Straddle
Straddle
Split
Jag vet att jag borde vila och jag har gjort det men jag var bara tvungen att stretcha en snabbis. Jag höll bara på i 15 minuter och var väldigt försiktig. Jag var tydligen väldigt avslappnad för jag gjorde bara de här stretcherna en gång. Saknar redan baletten så mycket… Som tur är måste jag bara vänta i 25 dagar till innan det är dags för sommarkursen!

I know I should be resting and I have but I just had to do a quick stretch. I only did it for about 15 minutes and made sure that I didn’t push more than what felt comfortable. I was apparently very relaxed because I only did these stretches once. I’m starting to miss ballet so much already… Luckily it’s only 25 more days until the summer course begins!

Leave a Reply

Your email address will not be published.