Saturday Stretching

Bestämde mig för att stretcha idag men det var riktigt kämpigt. Musklerna kändes så stela (utom ryggen som kändes riktigt mjuk). Varning för bildbomb.

Decided to stretch today but it was very hard. My muscles felt so stiff (besides the back, which felt very soft). Heads up for a image bombing.

Ryggstretch

Ryggstretch

Hur mycket jag än stretchar den här så verkar jag inte komma närmare mina fötter med huvudet. Men den känns bättre i alla fall, vilket är mitt största fokus.

How matter how much I stretch this I don’t seem to get any closer to my feet. But it feels better anyway, that’s my main focus.

Ryggstretch

Den här stretchen är ganska läskig och jag rekommenderar den inte om man inte har tillräckligt med styrka i ryggen.

This stretch is quite scary and I don’t suggest it if you don’t have enough strength in the back.

Straddle

Straddle

Som ni kan se stretchade jag framför soffan idag. Jag märke nämligen en enorm sak idag och det var att jag kan sitta framför soffan i min straddle och luta mig tillbaka något. Det här gör att jag kan ta bort händerna eftersom jag inte måste använda dem som stöd. Jag känner stretchen mycket mer och kan verkligen andas i den. Jag går inte tillbaka till hallen för att stretcha mer! Det här är min nya stretchingplats. Jag måste dock flytta på bordet för att kunna stretcha här men det är ett litet pris att betala för den här hjälpen.

As you can see I’m stretching in front of our sofa. I discovered a huge thing today and that was that I can sit in front of the sofa and lean slightly back on it. This allows me to remove my hands since I don’t have to lean back on them. I feel the stretch so much more and I can breathe in to it. I’m not going back to the hallway to stretch anymore! This is my new stretching space! I have to move the table every time but that’s a small price to pay for that help.

Straddle

Jag försökte även att peka mina fötter i straddlen, vilket jag inte har kunnat göra tidigare på grund av mina knän. Det kändes inte jättebra men heller inte dåligt så jag ska försöka mig på att peka dem oftare i framtiden.

I also tried to point my feet in the straddle stretch, which I haven’t been able to do due to my knees. It didn’t feel great but not that bad either so I think I’ll try to point them more in the future during the stretching.

Straddle

Straddle

Jag pekade även fötterna i den här stetchen men som ni kan se kommer jag inte lika långt bak med benen när jag pekar dem. Jag känner av stretchen på insidan av knäna när jag pekar fötterna, vilket jag inte gör när jag flexar dem. Den här förbaskade konstiga kroppen…

I also pointed my feet in the pancake but as you can see I can’t get as far back with my legs when they’re pointed. I feel the tension on the inside of my knees when I point my feet in this stretch, which I don’t if I flex them. This darn weird body…

Leave a Reply

Your email address will not be published.