Second Class of Summer Intensive

Balett

Jag har inte tillräckligt många timmar på dygnet! Jag har fullt upp hela dagen och jag har knappt tid att laga mat. Jag måste komma i säng tidigare ikväll, sov alldeles för lite igår.

Andra lektionen på kursen var precis lika bra som den första. Fokus ligger fortfarande på sjätte positionen, utåtvridningsmusklerna, hållningen och armarna men vi började gå in mer på första positionen och även några pliéer i andra positionen idag. Är så glad att jag valde att gå den här kursen, den har redan gett mig så mycket.

I don’t have enough hours! I’m busy all day long and I hardly have time to cook. I have to go to bed earlier today, slept way too little yesterday.

The second class was just as good as the first one. Still focus on the sixth position, turnout muscles, posture and arms but we’re starting to go through first position more and even did some pliés in second position today. I’m so happy that I decided to attend, it’s already given me so much.

Leave a Reply

Your email address will not be published.