Two and Five Weeks Left

Balett
Det är bara två veckor kvar till sommarkursen och endast fem veckor innan jag åker till Frankrike! Solen skiner och jag är lycklig. Jag har lånat min mammas symaskin den här veckan så jag ska börja sy idag. Har också tänkt hinna med att filma några tips till er, både styrke-, balans och tåspetsövningar.

Säg gärna till om ni önskar något speciellt!

It’s only two weeks left to the summer course and only five weeks until I go to France! The sun is shining and I feel happy. I’m borrowing my mom’s sewing machine this weeks so I’m going to start sewing today. I’m also planning on doing some videos for you on tips, both balance, strength and pointe exercises.

Let me know if you wish for anything special!

One thought on “Two and Five Weeks Left

  1. enkla övningar,kan som sagt vid räcket och stå i possitioner,hur gjorde du när du trippade på tå? det var så vackert

Leave a Reply

Your email address will not be published.