Yesterday’s Straddle and Split Stretching

Straddle
Straddle
Straddle
Split
Split
Split
Jag bestämde mig för att stretcha min split och straddle igår kväll. Inga synliga framsteg på dessa två dagar men tro det eller ej, börjar faktiskt känna mig ganska bekväm i både straddle och spliten! Jag har alltid trott att spliten är omöjlig för mig på grund av mina knän men jag kommer sakta men säkert närmare. Måste dock börja stretcha med yogablock under knäna när jag kommer så pass långt, mina knän kommer vara i vägen och hindra min från att komma ända ner.

I decided to stretch my middle split and straddle yesterday evening. No visiable progress on these two days but believe it or not, I’m atually starting to get quite comfortable in both the straddle and middle split! I’ve always thought the middle split was impossible for me due to my knees but I’m slowly getting there. I’ll need to start stretching with yoga blocks under my knees when I get that far though, my knees will be in the way and prevent me from getting all the way down.

Leave a Reply

Your email address will not be published.