Day 1 in France

Resa

Resa

Resa

Balett Resa

Balett

Balett

Båda flygen gick bra igår (jag var tvungen att byta flyg i Zürich). Några luftgropar här och där och landningen i Lyon var ganska vinglig men annars var båda flygresorna riktigt mjuka och lugna. Jag fick en quiche (äpple och kanel) på första flyget tillsammans med en valfri dryck och en dricka med en liten chokladbit på andra flygningen.

Anne-Laure och hennes rara pappa kom och hämtade mig från flygplatsen och jag åt en smörgås på vägen tillbaka till Valence. Hon hade gjort i ordning en liten matlåda till mig med allt man kan tänka sig men jag var inte så hungrig så jag åt bara smörgåsen.

Vi kom hem till Anne-Laure och åt lite middag innan vi bytte om och åkte till hennes dansstudio. Jag vet inte om jag har berättat att hon skrev in oss på en en-veckas sommarintensivkurs! Jag är överlycklig och känner mig riktigt bortskämd. Så jag dansade faktiskt min allra första franska balettlektion igår. Allt var på franska så Anne-Laure fick översätta lite till mig men jag klarade mig ganska bra. Jag hade så kul och jag längtar så mycket till kvällens lektion!

Both flights went great (I had to switch flights in Zürich). A little bump here and there and a pretty windy landing in Lyon but other than that the flights were really smooth and calm. I got a quiche (apple and cinnamon) on my first flight with a beverage of my choice and a drink with a small chocolate piece on my second flight.

Anne-Laure and her sweet father came and picked me up at the airport and I had a sandwich on our way back to Valence. She had made me a little lunch box with everything you can imagine but I wasn’t that hungry so I only ate the sandwich.

We got to Anne-Laure’s house and ate some dinner before changing and going to her dance studio. I don’t really know if I’ve told you but she signed us up on a one week intensive! I’m just overjoyed and feel really spoiled. So I actually danced my very first French ballet class yesterday. It was all in French so Anne-Laure had to translate some things for me but I did fairly well. I had so much fun and I can’t wait for tonight’s class!

Leave a Reply

Your email address will not be published.