First Shoot

Balett Capezio

Jag och Anne-Laure hade vår första fotografering idag! Vi fick så många vackra bilder och jag ser fram emot att få dela dem med er. Det här är första av många, det lovar jag. Många och stora tack till den mest underbara balettvännen Anne-Laure som fångade den här bilden på mig. Jag hoppas att vi hinner göra några fler fotograferingar under min vistelse men vi får se.

Me and Anne-Laure had our first shoot today! We got so many beautiful pictures and I can’t wait to share them with you. This is the first of many, I can assure you that. Many and huge thanks to the most wonderful ballet buddy Anne-Laure that captured this photo of me. I really hope we get to do a few more shoots during my stay but we’ll see.

Leave a Reply

Your email address will not be published.