Home

Stretching

Jag hann med mitt anslutande flyg igår men jag var tvungen att springa genom hela flygplatsen (gaterna var självklart på var sin ände av flygplatsen). Jag har helt slut när jag kom till Stockholm. Kom i säng kl. 02:00 men sov faktiskt ganska bra. Jag har packat upp och tvättat hela dagen så jag har inte känt att jag har haft tid att uppdatera.

Jag har bara varit ifrån min älskade vän i ungefär ett dygn men jag saknar henne så mycket redan. Det känns så tomt utan henne. Jag hade en så fantastisk vecka i Frankrike och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen ♥

I made my second flight but I had to run through the entire airport (the gates were of course on each side of the airport). I was so exhausted when I arrived to Stockholm. I got to bed at 02:00 but slept fairly well. I’ve been unpacking and washing all day so I haven’t felt like I’ve had time to update.

I’ve only been away from my dearest friend for just over a day but I miss her like crazy. It feels so empty without her. I had such an amazing week in France and I really hope we’ll see each other soon again ♥

One thought on “Home

Leave a Reply

Your email address will not be published.