Intensive in France done

Balett

Sommarkursen är tyvärr slut för den här gången (den slutade i fredags) men jag har samlat på mig många bra minnen från den. Det var väldigt svårt ibland eftersom allt var på franska men Anne-Laure var så snäll och översatte en del saker till mig. Jag har lärt mig så mycket och det var underbart att vara tillbaka i en danssal igen. Enorma tack till Anne-Laure och till hennes underbara lärare (som syns på bilden). Jag hoppas verkligen vi kan dansa tillsammans snart igen.

The summer intensive is sadly over for this time (it ended last Friday) but I have so many good memories from it. It was very hard at times since it was in French but Anne-Laure was so kind and translated a few things for me. I’ve learnt so much and it was great to be back in a studio again. Huge thanks to Anne-Laure and to her wonderful teacher (seen in the picture). I hope we get to dance together once again very soon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.