Monday Mood

Straddle

Jag har fortfarande inte lyckats tagit igen min sömn och har fortfarande svårt att sova så jag känner mig helt slut. Vet inte varför jag inte kan sova men jag antar att det är för att jag saknar min sambo. Den sista veckan har börjat och jag åker hem till Örebro i helgen.

Hur som helst provade jag den här stretchen (att luta mig lite bak mot väggen) i fredags och det fungerade precis lika bra mot som soffan.

I still haven’t catched up that much on my sleep so I feel exhausted. I don’t know why I can’t sleep, I must miss my spouse too much. The last week has begun and I’m going back to Örebro this weekend.

Anyways, I tried this stretch (leaning slightly against the wall) last Friday and it worked just as good as the couch did.

Leave a Reply

Your email address will not be published.