Second French Class

Balett

Min andra franska balettlektion med Anne-Laure gick bra, jag gjorde fel på några ställen men jag njuter av detta till fullo! Jag kan fortfarande inte riktigt greppa att jag är här men det börjar sakta sjunka in. Jag känner mig bara så lycklig och avslappnad här. Är så tacksam för all den här tiden med Anne-Laure, hon är en så underbar person och vän att umgås med ♥

Jag kanske kan visa er lite klipp vid räcket från de här lektionerna men jag måste se om jag kan lägga upp filmerna först.

My second French class with Anne-Laure went good, I messed up a few steps in the combinations but I’m enjoying this so much! I still can’t grasp the fact that I’m here but it’s slowly sinking in. I just feel so happy and relaxed here. I’m so thankful that I get to spend this time with Anne-Laure, she’s just the most beautiful person and friend to spend time with ♥

I might be able to show you some barre work from the class here but I’ll have so see if I can post the videos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.