Stretch Sunday

Balett

Jag kan fortfarande inte riktigt greppa att sommarkursen är slut och att jag inte ska åka dit imorgon. Jag önskar att jag kunde dansa varje dag. Kanske skulle starta en insamling för att få sponsorer så jag kan..? Det hade definitivt varit en dröm.

Ber om ursäkt för att jag skjuter på det än en gång men jag måste få saker och ting i ordning här hemma innan jag kan uppdatera er om min intensivkurs. Jag har mängder med tvätt att tvätta och annat att fixa och jag vill spendera lite tid med min sambo innan jag känner mig redo för det. Jag åker till Stockholm igen på lördag och då är jag borta i minst 10 dagar till.

I still can’t grasp that the summer course is over and that I won’t go there tomorrow. I wish I could dance every day. Maybe I could start a fundraiser to get sponsors so I can..? That would definitely be a dream come true.

I’m sorry to push it forward yet again but I have to get things settled at home before I can update more about my intensive. I have loads to wash and clean and I want to spend some time with my spouse before I feel ready for it. I’m leaving for Stockholm again on Saturday and then I’ll be gone for at least 10 days more.

Leave a Reply

Your email address will not be published.