Two runs

Jag lyckades gå ut och löpa två gånger den här veckan, i tisdags och i torsdags. Jag slog mitt löprekord i tisdags, jag “sprang” 3 km på 18 minuter men lyckades inte förbättra det till torsdagens runda, det var nästan exakt samma tid, endast några sekunder skiljde dem åt. Den stora skillnaden från mitt tidigare personliga rekord är att jag inte stannade de här gångerna.

Känns riktigt bra att vara igång med joggandet/löpandet, det är ytterligare en sak jag inte trodde att jag kunde göra på grund av min skada. Mitt ultimata mål är att kunna löpa 10 km men jag ska ta det riktigt försiktigt och långsamt så jag inte ger upp om det målet innan jag är framme. Därför är mitt första mål 5 km, vi får se om jag lyckas klara det innan det här året är slut.

Joggar eller springer ni?

I managed to go out for two runs this week, last Tuesday and last Thursday. I broke my running record on Tuesday’s run, I “ran” 3 km in 18 minutes but didn’t manage to improve it by Thursday’s run, it was close to exactly the same time, only seconds differed. The difference from my last personal record is that I didn’t stop once on both runs.

Feels really good to be able to run, it’s another thing I couldn’t picture myself doing because of my injury. My ultimate goal is to be able to run 10 km but I’m going to take it really slow so I don’t give up before I get there. My first goal is 5 km, we’ll see if I can make that one this year.

Do you go out to jog or run?

Träning

En spagat efter min senaste löptur / A front split after my last run.

Leave a Reply

Your email address will not be published.