Wednesday

Balett

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte har uppdaterat men jag har verkligen inte tid för det. Jag hinner knappt laga mat och kan fortfarande inte sova om nätterna. Jag börjar bli riktigt frustrerad eftersom jag är jättetrött på jobbet och tappar bort mig hela tiden på balettlektionerna eftersom huvudet inte är med. Jag lovar att berätta allt om sommarkursen när jag kommer hem igen (efter en god natts sömn).

I’m so sorry for the lack of updates but I really don’t have time to write. I barely have time to cook and I still can’t sleep. I’m beginning to get really frustrated because I’m really tired at work and I mess up the combinations at class because my head doesn’t work. I promise to tell you all about my summer class when I get back home (after a good night’s sleep).

2 thoughts on “Wednesday

  1. Men söten, varför kan du inte sova? Är det molande oro eller stress som är boven? Låter oerhört jobbigt, brist på sömn kan verkligen få en att känna att hela dagen blir något annat än man hoppats. Hoppas du mår bättre inom kort <3

    1. Jag har mina perioder ibland när jag slåss mot sömnlösheten, den hänger samman med mina smärtperioder så det finns inte så mycket att göra än att hålla ut. Jag har kunnat sova lite bättre sedan jag kom hem igen i varje fall, vilket är en stor lättnad. Tack för din varma omtankte Matilda <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.