Wednesday feeling like Friday

Balett

Jag tror att det är fredag idag men det är bara onsdag. Jag misstänker att det är för att jag åker till Stockholm igen i helgen och att jag bara har två dagar kvar i Örebro innan jag åker.

På tal om det så har jag nu tvättat allt jag behöver så nu måste jag bara låta det torka innan jag börjar packa. Jag ska till gallerian idag för att se om jag kan hitta något mer att ta med mig. Köpte en söt klänning igår och ett par byxor jag tänkte ha på flyget.

I have a feeling that it’s Friday today but it’s only Wednesday. I think it’s because I leave for Stockholm again this weekend and I only have two more days in Örebro before I go.

Speaking of which I’ve washed everything I need so I just need it to dry before I actually pack. I’m going to the mall today to see if I can find something else to bring. I bougt a cute dress yesterday and a pair of pants to wear when I travel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.