Wonderful Sunday

Balett

Fika

Jag träffade Angelica och Annika (en tjej jag har träffat på Instagram) idag. Annika är från Tyskland så jag och Angelica visade henne runt i Stockholm och vi drack en Frapino på mitt favoritställe (tyvärr är jag inte sponsrad av dem, även om jag önskar att jag var det) och vi gick även till Kunliga Operan men det var stängt den här gången också (som det var när Anne-Laure var här!).

I met up with Angelica and Annika (a girl I met on Instgram) today. Annika is from Germany so me and Angelica showed her around in Stockholm a little and we had a Frapino at my favorite place (sadly I’m not sponsored by them, I wish I were) and we went to The Royal Opera House but it was closed this time too (as it was when Anne-Laure was here!).

Bunflower

Bunflower

Bunflower

Jag och Angelica fick var sin knutblomma av Annika, hon är så snäll! Jag fick den här ljusrosa och Angelica fick en vinröd. Hon valde ut dem bara för oss. Ska bli spännande att prova den!

Me and Angelica got a bun flower from Annika, she’s so sweet! I got this light pink one and Angelica got a burgundy flower. She chose them just for us. I can’t wait to wear it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.