Day 3 in France

Balett

Balett

Resa Frankrike

Min tredje dag i Frankrike bestod av två fotograferingar med Anne-Laure (både med och utan, och jag fotograferade Anne-Laure själv också). Första bilden är en av bilderna vi tog på den första fotograferingen (ni har redan sett ett par andra) och de två sista är bakom kulisserna. Det var så varmt men vi fick till många fina bilder.

My third day in France consisted of two photoshoots with Anne-Laure (both with and without actually, and I shot photos of Anne-Laure myself). The first picture is the result of one of the shoots (you’ve already seen a few others) and the two at the bottom are a little behind the scene pictures. It was so hot but we managed to get may good pictures.

Balett Frankrike

Balett Frankrike

Vi fotograferade faktiskt tre gånger den dagen, en efter lektionen också. Nästan alla som var mer på sommarkursen är med på bilden, det är bara 2-3 tjejer som saknas. En så trevlig grupp av kvinnor.

We actually did three shoots that day, one after our class too. Almost everyone that attended the summer course is in the picture, only 2-3 girls were missing. Such a sweet group of women.

Leave a Reply

Your email address will not be published.