Yesterday’s Class

Balett

Hade min första lektion på min tionde termin igår. Känner mig inte bra alls, har personliga problem och om jag ska vara ärlig kände jag inte ens för att gå på baletten igår (då kan ni tänka er hur illa det är). Men jag gjorde det i alla fall och min sambo följde med mig. Han tog några bilder på mig som jag kommer kunna lägga upp i några dagar framöver. Vi var bara två elever på lektionen så vi hade bara en halv lektion, vilket passade mig eftersom jag knappt hade energi att ta mig dit.

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen och jag är ledsen att behöva meddela att det troligtvis kommer fortsätta så ett tag framöver. Jag genomgår en mycket ansträngande och jobbig period i mitt liv och jag måste lägga all min energi på det. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera någonting i alla fall.

I had my first class of my tenth term yesterday. I’m not feeling well at all, I’m having personal problems and I didn’t even feel like going to class at all (you can imagine how bad it really is). But I did, and my spouse came with me. He took some pictures of me during class that I’ll be able to post for a few days. We were only two students so we only had half a lesson, which was good for me since I hardly had energy to even get there.

I’m sorry for the lack of updates and I’m sorry for the fact that the bad update probably will continue. I’m going through a tough period in my life and I need to put my energy on that for now. I’ll do my very best to post something anyway.

5 thoughts on “Yesterday’s Class

  1. Jag uppskattar verkligen att du delar med dig av även jobbiga och tunga saker, att du är ärlig med hur du mår. Det gör bloggen mer mångbottnad och mer intressant att läsa. Alla är vi människor och alla har vi våra med- och motgångar i livet. Är så trött på det ytliga samhället där man jämt ska prestera, leverera och tänka positivt. Kram på dig vännen och gör det du mår bra av just nu <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.