Reunited

Balett

Jag åkte in till Balettakademien idag och gick på en lektion med Angelica. Den var väldigt svår och mitt huvud var inte alls med men jag älskade det. Som jag har saknat baletten och min balettkompis. Jag hoppas verkligen vi kan dansa tillsammans oftare nu. Balett är en så stor del av mitt liv och nu när jag inte har dansat på över två månader har jag insett hur stor del av mig som har saknats. Jag börjar sakta komma tillbaka till den verkliga världen och till någon form av rutin. Håll ut, jag hoppas jag kommer tillbaka fullt ut snart.

I went to the Ballet Academy today and took a class with Angelica. It was really hard and my head wasn’t with me at all but I loved it. How I’ve missed ballet and missed my ballet buddy. I really hope we can dance together more often now. Ballet is such a big part of my life and now when I haven’t danced in over two months I can feel how much of me that’s missing. I’m slowly getting back to the real world and to some kind of routine. Hang in there, I hope I’ll be back for real soon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *