Straddle Update

Straddle

Jag har inte stretchat på över två månader så jag visste att jag skulle ha tappat mycket flexibilitet sedan sist. Jag blev dock ganska förvånad om jag ska vara ärlig, hade inte förlorat så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Några centimeter men det är inte så farligt. Har fortfarande båda mina spagater, vilket är en stor lättnad.

So, I haven’t stretched for over two months so I knew that my flexibility would be worse than when I left it. I was quite surprised to be honest because I haven’t lost that much. A few centimeters but it’s not that bad. I still have both of my front splits though, which is a big relief.

One thought on “Straddle Update

  1. Din flexibilitet kommer förmodligen vara kvar utan att du regelbundet stretchar, jag brukade kunna gå ner i split och spagat utan att ha stretchat på typ flera veckor. 🙂 Det beror någon på att du brukade träna och stretcha ofta under en lång period så din kropp har “vant sig” vid den typen av flexibilitet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.