Alive

Jag vet att en del av er är oroliga för mig så jag tänkte bara skriva ett kort inlägg för att säga att jag lever och mår bra under omständigheterna. Det har bara varit för mycket för mig för att blogga men jag börjar långsamt att må bättre. Jag tror jag kommer kunna komma igång med bloggandet igen till helgen. Förmodligen inte i samma utsträckning som innan men bättre än vad det är nu i varje fall.

I know that some of you have been worried so I thought I’d update you and tell you that I’m alive and well during the circumstances. It’s just been too much for me to be able to blog but I’m slowly getting better. I think I’ll be able to get the blogging going before the end of this week. Probably not to the same extent as before but better than what it is anyway.

6 thoughts on “Alive

  1. Great to hear that you are still alive! I was a little bit worried because I have not seen anything from you on Insta or here …. hope you are better soon ?

  2. Skönt att höra att du mår ok.
    Ser fram emot fler inlägg när du känner att du har tid och ork.
    Varma hälsningar Joakim

  3. So glad to hear from you. I was worried and couldn’t even leave a comment here, because the blog didn’t show anything lately but a blank white page. Hope this new year will bring you happy moments and strength. Please remember that you can always email me, if you need support, I’m here for you. Hugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.