First stretching of 2017

Kan inte förstå att jag säger det här men igår stretchade  jag för första gången för i år. Har inte ens stretchat under de här månaderna. Som ni kanske har märkt har jag inte mått bra, och det gör jag tyvärr inte nu heller. Ska försöka sätta ord på hur jag mår och vad som har hänt någon dag, när jag känner mig redo för det.

Min stretching gick mycket bättre än jag kunnat föreställa mig, men jag fick kämpa för det mer än vanligt. Är i alla fall nöjd överlag.

I can’t believe that I’m saying this but I stretched for the first time of this year yesterday. I haven’t even stretched during these months. As you might have noticed I haven’t been feeling well, and I still don’t. I’ll try to put it in writing some day, when I feel that I’m ready for it.

My stretching went much better than I imagined it would, but I had to fight for it more than I usually do. Overall I’m very happy about it.

5 thoughts on “First stretching of 2017

 1. Upptäckte din blogg idag, om du undrar vem som klickat sig rundor en massa så är det jag som är helt såld av din blogg 🙂
  Är 32 och började dansa balett för någon månad sen, fortfarande första terminen men jag är kär i baletten. Har alltid velat dansa men fick som 7 åring höra att då jag är inåt fotad så kommer det aldrig gå, vilket jag nu vet inte stämmer.
  Hoppas du mår bättre och bättre och fortsätter med baletten och din underbara blogg

  instagram: beerikas

 2. Hoppas du mår bättre! Tycker om din blogg som jag hittade för två år sedan då jag själv återupptog min baletthobby och hoppas att du snart orkar posta igen! Din blogg ger så mycket inspiration!

 3. Dina spagater är som vanligt fantastiskt fina!
  Hoppas du mår bättre snart.
  Varma hälsningar. Joakim

 4. This is great, it means your body now feels it natural 🙂 It must feel like quite an accomplishment. I hope these little successes bring some warmth to your heart 🙂 Keep being strong!

 5. I hope that everything will be ok to you very soon…

  Keep strechting, your splits are still amazing! And that feet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *