Wonderful Wednesday

Jag fick det här baletträcket av min mamma och hennes sambo i 30-årspresent! Kunde knappt förstå det och grät nästan när jag fick den! Är så lycklig just nu, det är verkligen den saknade pusselbiten i mitt liv. Har redan haft min första fotografering med den, bilder kommer inom kort!

I got this barre from my mom and her spouse for my 30th birthday! I could’nt believe it and almost cried when I got it! I’m so happy right now, it was the missing piece in my life. I’ve already had my first photo shoot with it, photos will be up soon!

4 thoughts on “Wonderful Wednesday

  1. Ber om ursäkt för sent svar. Jag ska lägga upp ett inlägg om stången och länka till sidan som min beställdes ifrån. Jag hoppas kunne få upp inlägget under nästa vecka.

 1. Jag har tänkt på hur olika folk kan ha det under en och samma dag. Den här dagen, onsdagen alltså, gjorde min pojkvän slut med mig efter drygt ett års distansförhållande (han är nederlänning och bor också där) och flera års chattande och brevskrivande. Är glad för din skull att du börjar hitta hem igen – jag är ännu alldeles i början. Visserligen såg våra respektive förhållanden helt olika ut, men ändå. Det är verkligen en pärs :/
  Kram <3

  1. Vet tyvärr alldeles för väl vad du pratar om… Är hemskt ledsen för din skull, oavsett anledning är det aldrig lätt att bryta upp med någon. Visst, som du säger är alla förhållanden olika, men det alla har gemensamt är att man har delat sitt liv med någon annan och sannolikt vuxit ihop med den personen. Även om jag mår bra nu har jag det fortfarande extremt svårt många dagar, eftersom det var så mycket mer än endast separationen som skedde för ett år sedan. Jag vill så gärna berätta hela sanningen om vad som hände och vad som har vänt mitt liv helt upp och ner men jag vill samtidigt vara försiktig på Internet. Vem vet, kanske släpper jag en bok om det? Skämt åsido, känner verkligen med dig <3

   Det viktigaste råd jag tänker ge är att tillåta det att göra ont. Tillåt dig själv att må dåligt, men var samtidigt vaksam. Känner du, eller dina anhöriga, att du börjar sjunka för djupt i känslorna när en tid har passerat är det viktigt att du söker professionell hjälp. Du får gärna maila mig om du vill att jag skriver vidare, finns alltid här <3

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.